Advert
as

Özel Güvenlik Personellerine Afet Eğitimi

Özel Güvenlik Personellerine Afet Eğitimi

Bingöl’de Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü tarafından özel güvenlik personellerine temel afet bilinci eğitimi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü koordinesi ile Bingöl genelinde kamu ve özel kurum-kuruluşlarda görev yapan yaklaşık 300 özel güvenlik personeline Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Konferans salonunda Afet ve Acil Durum İl Müdürü Mehmet Emin Boğatekin başkanlığında eğitmen personel tarafından "Birey ve Aileler İçin Temel Afet Bilinci Eğitimi" verildi.

 

Programda Afet ve acil durumlar ile ilgili bir konuşma yapan il müdürü Boğatekin, özellikle Bingöl’ün afetselliği ve depremselliği hakkında önemli bilgiler sundu. İl müdürü Boğatekin’in ardından eğitmen personel tarafından sunum eşliğinde özel güvenlik personellerine "deprem öncesi, deprem esnası ve deprem sonrasında yapılması gerekenler, ilk 72 saat, afet ve acil durum çantası, ikincil afetler, afet bilinci kültürü, aile afet planı ve psikolojik ilk yardım" gibi konularda katılımcı personellere sunum yaptılar.

 

Bingöl il merkezi ve ilçelerde görev yapan toplamda 900 kişilik kamu-özel güvenlik personellerine yönelik eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum