Advert
as

Çağrı-Der, Kutlu Doğum Takvimini Açıkladı

Çağrı-Der, Kutlu Doğum Takvimini Açıkladı

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Solhan Çağrı-Der, Kutlu Doğum hazırlıklarına başladığını duyurdu.

 

 

İlçemizde yaptığı hayır faaliyetleri ile adını duyuran Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Solhan Çağrı-Der, 2016 yılı kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde 8 yerde etkinlik düzenleyecek.

 

Etkinlikler ile ilgili bilgi veren Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış," Bu yılki Kutlu Doğum etkinliklerinin ana teması “'Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)” dır. Dernek olarak bu yıl Solhan merkez başta olmak üzere, Arakonak Beldesi ile Göksu, Elbaşı, Eşmetaş, Elmasırtı, Gelintepe Köyleri ve Hazarşah Aksakal Mezrasında Kutlu doğum etkinlikleri düzenleyeceğiz."dedi.

 

Başkan Barış daha sonra belirlenen etkinlik tarihlerini şöyle sıraladı: “Solhan Merkez Kutlu Doğum etkinliği 16 Nisan Cumartesi, Eşmetaş Köyü 1 Nisan Cuma günü, Hazarşah Aksakal Mezrası 3 Nisan Pazar günü, Elbaşı Köyü 9 Nisan Cumartesi günü, Elmasırtı Köyü 10 Nisan Pazar günü, Gelintepe Köyü 23 Nisan Cumartesi, Göksu Köyü 29 Nisan Cuma günü ve Arakonak Beldesi 1 Mayıs Pazar günü yapılacaktır.”

 

 

Başkan Barış son olarak, 8 merkezde düzenleyecekleri programlara tüm halkı davet etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum