Advert
as

Bingöl Ticaret Odası Solhanlı Esnaflarla Buluşacak

Bingöl Ticaret Odası Solhanlı Esnaflarla Buluşacak

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, sektörde yaşanan sorunları dinlemek ve istişarelerde bulunmak için Solhanlı esnaflarla bir araya gelecek.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Solhanlı esnaflarını Fırat Kalkınma Ajansı, İşkur, Kosgeb, işgem ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile bir araya getirecek. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin İslamoğlu,” sektörde yaşanan sorunları dinlemek ve istişarelerde bulunmak için Solhanlı esnaflarla Fırat Kalkınma Ajansı, İşkur, Kosgeb, işgem ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile bir araya getireceğiz. Yürüteceğimiz program ile işletmelerde verimliliğinin arttırılması ve büyümenin sürdürülmesine katkı sunulması amaçlanmaktadır. Bunun yanı sıra ilgili kurumların hibe ve destek programları hakkında esnaflarımız bilgilendirilecektir.  Ayrıca esnaflarımızın sorunlarını, beklentilerini, görüş ve önerilerini, sıkıntılarını dinleyeceğiz.  12 Şubat Salı günü saat 14.00 de Solhan Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm Solhanlı esnaflar davetlidir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum