Advert
as

İHH'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

İHH'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, 100 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu. İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye yardımının yapıldığını açıkladı.


Kırtasiye yardımı ile ilgili bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, ihtiyaç sahibi öğrencilere bakmanın bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluk gereği ihtiyaç duyulan her alanda üzerlerine düşeni inançları gereği yapma gayretinde olduklarını belirtti. 

Bütün etkinliklere Solhan halkının ciddi manada teveccüh gösterdiğini ifade eden Tunç,” Eğitim-öğretim ikinci döneminin başlamasıyla ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye malzemesinden oluşan paketleri ulaştırdık. Solhan merkez ve köylerdeki öğrencilerimizin yüzünü güldürmek ve onlara destek olmak istedik. İlkokuldan liseye kadar farklı yaş gruplarında farklı içeriklerden oluşan kırtasiye paketleri hazırladık. Kırtasiye yardımlarını okul idarecilerine teslim ettik.  Kendi öğrencilerine uygun bir zaman ve mekanda kırtasiye paketlerini takdim edecekler. Bu anlamda duyarlı okul idarecilerine teşekkür ediyoruz. Farklı içerikten oluşan kırtasiye paketlerinin hazırlanmasında katkı sunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum