Advert
as

Hasan Kaya, Bağımsız Aday Olduğunu Açıkladı

Hasan Kaya, Bağımsız Aday Olduğunu Açıkladı

Solhanlı Eğitimci Hasan Kaya, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Kaya,” Solhan için bütün gücümle çalışacağıma, Milli ve maneviyata uygun halkımızı en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum ve diyorum ki; sorun yok, sadece Solhan Belediyesinin güçlü bir yönetime ihtiyacı var.”dedi.

Hasan Kaya açıklamasının devamında şunları kaydetti:“Değerli Solhanlı kardeşlerim; Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde Ülkemiz genelinde Yerel Seçimler yapılacaktır. İlçemiz Solhan Belediye Başkanlığına Aday adaylığı için başvuruda bulunduğum Parti’den nasip olmadı. Olmadı diye yolumdan dönecek değilim. Halkımıza verdiğim söz gereği yoluma devam ediyorum. Çünkü insanın bir duruşu olmalı. Verdiği söze sadık kalmalı. Bu ilçede sorun olarak görülen ve aksayan bütün hizmetlerin yönetimden kaynaklandığı kesindir. Uzun yıllar yöneticilik yapan biri olarak bu sorunların üstesinden gelebileceğime inanıyorum. Bundan dolayı diyorum ki “Sorun yok, (aslında sorun çok) yalnız Solhan Belediyesinin Güçlü Bir Yönetime İhtiyacı var.” Bu sorunları giderecek bilgi, beceri, yetenek ve tecrübeye sahip olduğuma inandığım için adayım.  Çünkü hedefim var. Hazırlık çalışmalarım var. Yapacağım bir yıllık ve beş yıllık planlama ile hedefime ulaşma gayreti içinde olacağım. Seçilmem halinde kamusal hizmetlerden sorumlu en yetkili kişi olarak; Topluma karşı sorumluluk duygusu taşıyacak, bütün bir halkı temsil edecek, haksızlıklar karşısında dik duracak, isabetli kararlar alacak, şeffaf bir hizmet anlayışı sergileyecek, şaibelerden uzak, imkânsızlık bahanesine sığınmayacak, düşkünlere şefkat elimizi uzatacak, bu makamın geçici olduğunu bilecek, her türlü eleştiriye açık bir yönetim anlayışımız olacaktır. Bu nedenle İlçemiz Solhan Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday olarak yoluma devam edeceğim. Siz değerli hemşerilerimin destek ve duasına talibim. Allah yardımcımız olsun aziz Solhanlılara sözümdür. Her şeyden evvel Adaletli olacağıma sizlere asla yalan söylemeyeceğime. İnsan haklarına saygılı olacağıma, verdiğim sözlere sadık kalacağıma, hakkı söylemekten çekinmeyeceğime, cesur ve kararlı olacağıma, kimsenin hakkını yemeyeceğime, hatalarımda ısrar etmeyeceğime, nefsime uymayıp, sabırlı olacağıma, kibir ve insanları hor görmeyeceğime, İnsanları asla aldatmayacağıma, muhtaç ve yoksulları koruyacağıma, Solhan için bütün gücümle çalışacağıma, Milli ve maneviyata uygun halkımızı en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum ve diyorum ki; sorun yok, sadece Solhan Belediyesinin güçlü bir yönetime ihtiyacı var.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum