Advert
as

Gençlik Sohbetleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Gençlik Sohbetleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

İlçe Müftülüğü tarafından düzenli olarak yapılan gençlik sohbetleri, ikinci dönemde Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle devam etti.

İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi yurdunda “Gönül Eğitimi” konulu sohbet düzenlendi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Müftü Muharrem Dutar,”Kız ve erkek Yurt/Pansiyonlarında kalan Liseli öğrencilerimize yönelik II.Dönem Gençlik Sohbetleri yeniden başladı. İlk dönem vaaz İrşad ekibimizle üç ay boyunca 4 yurtta ve pansiyonda 30 program gerçekleştirdik. Toplam 800 civarında öğrenci ile buluşma ve sohbet imkanı elde ettik. Geçen hafta ikinci dönem programları kız Yurdunda kalan öğrencilerle başladı. Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Yurdunda kalan öğrencilere gönül eğitimi konusunda sohbet gerçekleştirdik. Yurt yönetimine ve gençlerimize teşekkür ederiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum