Advert
as

Eğitime Destek Platformu’ndan Okumuş’a Ziyaret

Eğitime Destek Platformu’ndan Okumuş’a Ziyaret

Eğitime Destek Platformu Bingöl İl Başkanı Sadullah Arpa ve beraberindeki heyet Kaymakam Fatih Okumuş’u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde kurulmuş olan ve eğitim, öğretim faaliyetlerinin daha sağlıklı yürütülmesi için, ihtiyaç duyulan koordinasyonun sağlanması amacını taşıyan “Eğitime Destek Platformu” Bingöl İl Başkanı Sadullah Arpa ve beraberindeki heyet Solhan’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Eğitime Destek Platformu İl Başkanı Sadullah Arpa, İl Başkan Yardımcısı Nihat Korlaelçi, Platform Solhan Temsilcisi Mehmet Bingöl, İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç ve Solhan ÖNDER İlçe Temsilcisi Nayim Kaya ilk olarak Kaymakam Fatih Okumuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Eğitime Destek Platformunun kuruluş amacı hakkında bilgi verilirken eğitim konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Heyet daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile İlçe Müftüsü Muharrem Dutar’ı makamında ziyaret etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum