Advert
as

Siyer Sınavı Pazar Günü Yapılacak

Siyer Sınavı Pazar Günü Yapılacak

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Solhan Çağrı-Der tarafından 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 11: 00’de düzenlenecek olan “Umre Ödüllü Siyer Sınav”ında yaklaşık bin 200 kişi ter dökecek.

Pazar günü saat 11: 00’de Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Solhan Çağrı-Der tarafından düzenlenecek olan “Umre Ödüllü Siyer Sınav”ında bin 200 kişi ter dökecek.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren birçok İslami sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Peygamber Sevdalıları Platformu,  2019 yılında sekizinci kez Türkiye Geneli Siyer Sınavı”nı düzenliyor. Dört kategoride ve yazılı test usulü yapılacak olan sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Solhan Çağrı-Der Başkanı İzzettin İslamoğlu, 17 Şubat 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Siyer Sınavı ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

İslamoğlu yaptığı açıklamada; “Sınav Türkiye geneli yapılan bir sınavdır. Solhan’da bin 200 kişinin kaydını gerçekleştirdiğimiz sınav için merkezde 3 okulu sınav için ayarladık. Ayrıca Arakonak Beldesi ile Yenibaşak Köyünde de yapılacaktır. Bay ve Bayanların sınava gireceği okullar ayrı olarak belirledik. 1. 2. 3. ve 4. Kategorideki bayan kardeşlerimiz için Kaymakam Ersin Ateş Okulu, 1.ve 4. Kategori erkek kardeşlerimiz için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. ve 3. Kategorideki erkek kardeşlerimiz için Solhan Kız Anadolu Lisesinde sınava girecekler.”dedi.

Siyer sınavının 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 11:00 da başlayacağını söyleyen İslamoğlu; “Sınav günü takriben 60 civarında görevli bulunacak ve bu görevlilerin çoğunluğu hiç bir karşılık beklemeden gönüllü olarak görev almak isteyen kardeş ve bacılarımızdan oluşmaktadır. Katılımcı kardeş ve bacılarımıza sınavdan en az yarım saat önce kendileri için belirtilen okullarda hazır olmalarını, kalem silgi ve kalemtıraş gibi sınavda duyulacak ihtiyaçların yanı sıra özellikle kimliklerini beraberlerinde getirmelerini hatırlatırız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum