Advert
as

Siyer Sınavına Yoğun Katılım

Siyer Sınavına Yoğun Katılım

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve 953 kişinin katıldığı ‘Umre Ödüllü Siyer Sınavı’ ilçemizde Solhan Çağrı-Der tarafından yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde gerçekleşen "Onu Oku, Onu Yaşa" temalı Siyer Sınavı'na Solhan’da yoğun katılımla gerçekleşti. Çağrı-Der tarafından Solhan’da gerçekleştirilen Siyer Sınavına ilçe merkezi ve köylerden 953 kişi katıldı.

Umre Ödüllü Siyer Sınavı Pazar günü saat 11.00‘de Kaymakam Ersin Ateş Okulu,  Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Solhan Kız Anadolu Lisesi, Arakonak Beldesi ile Yenişabak köyünde olmak üzere beş merkezde yapıldı. Sınav için müracaat eden bin 200 kişiden 953 kişi sınava katıldı.

Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Solhan Çağrı-Der Başkanı İzzettin İslamoğlu, “Solhan’da yapılan sınav için 3 okulu belirledik. Bay ve bayanların sınava gireceği okulları ayırdık. 1. 2. 3. ve 4.  Kategori bayan kardeşlerimiz için Kaymakam Ersin Ateş Okulu, 1.ve 4. Kategori erkek kardeşlerimiz için Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2. ve 3. Kategorideki erkek kardeşlerimiz için Solhan Kız Anadolu Lisesinde sınava girdi. Ayrıca Solhan Merkez dışında Arakonak Beldesi ile Yenişabak köyünde de sınav yapıldı.”dedi.

Başkan İslamoğlu, “Allah’a hamd olsun. Sorunsuz bir şekilde siyer sınavımızı yaptık. Yaptığımız ‘Umre Ödüllü Siyer Sınavı’na 1.200 başvuru yapıldı. Ancak sınava 953 kişi katıldı. Yüzde 80 oranında Katılım oldu. Bu sınava giren herkes kazanmıştır. Bu sınavın kaybedeni yoktur. Ayrıca sınavın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum