Advert
as

Mağlubiyet Sonrası Düzceler ile Yollar Ayrıldı

Mağlubiyet Sonrası Düzceler ile Yollar Ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grbunda yer alan Temsilcimiz Solhan Spor, Sungurlu Belediye Spor mağlubiyeti sonrası Başantrenör Hüseyin Düzceler ile yollarını ayırdı.


Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun yirmi birinci  haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Çorum deplasmanında Sungurlu Belediye ile 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 13:00’da Sungurlu Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Sungurlu Belediye ile yapılan müsabakada ilk seti 25-14, ikinci seti 25-15 alan ev sahibi 2-0 öne geçti. Üçüncü seti 16-25 alan temsilcimiz Solhan Spor farkı bire indirse de dördüncü seti 25-19’luk net bir skorla alan ev sahibi Sungurlu Belediyesi, Solhan sporu 3-1 mağlup etti.

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor Kulübü,  Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda 21. Haftayı 44 puanla kapatarak 3. Sıraya geriledi.

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını 24 Şubat 2019 Pazar günü saat 14:00’da Solhan kapalı spor salonunda yapacak.

 

Solhan Spor Hüseyin Düzceler ile yollarını ayırdı. 

Solhan Spor Kulübü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Başantrenör Hüseyin Düzceler ile yollarının ayrıldığını paylaşırken ayrıntılı açıklamanın daha sonra yapılacağı belirtildi.

Yapılan Paylaşımda 

“Başantrenörümüz Hüseyin Düzceler ile yollarımızı ayırdık. Başantrenörümüz Hüseyin Düzceler'e kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ederiz, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz... Detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır...” denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum