Advert
as

Jandarma Trafik Ekibinden Anlamlı Ziyaret

Jandarma Trafik Ekibinden Anlamlı Ziyaret

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Solhan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Ekibi, engelli bireylere çeşitli hediyeler dağıttı.

Kurumda çalışan öğretmenler nezaretinde engelli bireyler ile birlikte çeşitli etkinliklere katılan Jandarma trafik ekibi, engelli bireylere çeşitli hediyeler dağıttı. Etkinlikten sonra duygulanan görevli yetkili,”Hepimiz birer engelli adayıyız, bu insanlara sahip çıkmamız gerekiyor.” denilerek bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Akabinde Jandarma trafik ekibi, yetkililerine teşekkür ederek kurumdan ayrıldılar.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum