Advert
as

Okumuş, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Okumuş, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Fatih Okumuş, vatandaşların ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için muhtaç, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.

Vatandaşların ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için muhtaç, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret eden Kaymakam Fatih Okumuş, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.

İlçeye geldiği günden bu yana, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine giden yerinde inceleme yapan Kaymakam Okumuş, muhtaç vatandaşları, engellileri, yaşlıları, dul, yetim, öksüz, gazi, şehit aileleri ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade edip, girilmedik ev, ulaşılmadık insan bırakmamak düsturuyla çalıştıklarını dile getirdi. Solhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engelli, kimsesiz, yaşlı, dul ve yardıma muhtaç yetimlere yapılan yardımlar devam ediyor.

Kaymakam Fatih Okumuş, Boğlan, Yeşilova, Halimepınar ve Yeni Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek daima devletin vatandaşın yanında olduğunu belirtti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla belirlenen ailelere ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Okumuş, vatandaşlarla hasbi-hal ederek, devletin şefkat elini hiçbir zaman vatandaşın üzerinden eksik etmeyeceklerini ifade etti.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum