Advert
as

Solhan için 6 Doktor Kadrosu Açıldı

Solhan için 6 Doktor Kadrosu Açıldı

Sağlık Bakanlığı’nca yapılacak 85. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Solhan’a 1 İç Hastalıkları, 5 pratisyen doktor münhal kadrosu açıldı.

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığımızca gerçekleştirilecek olan 85. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Solhan’a 1 İç Hastalıkları, 5 pratisyen doktor münhal kadrosu açıldı.

 

Bingöl Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı açıklamada,”İl Sağlık Müdürlüğümüzün girişimleri sonucu 85. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında 10 uzman tabip, 11 pratisyen tabip, 2019 yılı ilk defa ve yeniden atanma kurası kapsamında ise 12 sağlık personeli münhal kadrosu açıldı.

85. Dönem DHY kuraları kapsamında;

Bingöl Devlet Hastanesi: 1 Kulak Burun Boğaz, 1 Göğüs Hastalıkları, 1 Göz Hastalıkları, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, 1 Acil Tıp,

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi: 1 Göz Hastalıkları, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Çocuk Cerrahisi, 2 Pratisyen Tabip,

Solhan Devlet Hastanesi: 1 İç Hastalıkları, 5 Pratisyen Tabip,

Karlıova Devlet Hastanesi: 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 3 Pratisyen Tabip,

Yedisu Devlet Hastanesi: 1 Pratisyen Tabip münhal kadrosu açılmıştır.

2019 yılı ilk defa ve yeniden atanma kurası kapsamında ise ilimiz geneline; 1 Eczacı, 4 Pratisyen Tabip, 1 Çocuk Diş Hekimliği, 1 Endodonti, 1 Ortodonti, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, 1 Genel Cerrahi, 1 İç Hastalıkları ve 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum olmak üzere toplam 12 münhal kadro açılmıştır.

85. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası 28 Şubat 2019 tarihinde, 2019 yılı ilk defa ve yeniden atanma kurası ise 14 Mart 2019 tarihinde çekilecek, sonuçlar http://www.yhgm.saglik.gov.tr/ adresinde ilan edilecektir.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum