Advert
as

Köse’den Ak Parti İlçe Teşkilatına Sitem

Köse’den Ak Parti İlçe Teşkilatına Sitem

Belediye Meclis Üyesi Necdet Köse, Ak Parti’den tekrar Belediye Meclis Üyeliği için yapmış olduğu müracaata rağmen kendisine yer verilmemesi üzerine Ak Parti İlçe Teşkilatına sitem etti.

Ak Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunan Belediye Meclis üyesi Necdet Köse, kendisine yer verilmemesi nedeniyle İlçe teşkilatına sitem etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Necdet Köse,”31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Asmakaya güzergahında İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeliği için dört arkadaş, Ak Parti İlçe teşkilatına yöremizin adına müracaatta bulunduk. İl Genel Meclis üyeliği için başvuran iki arkadaşımız liste dışı kaldı. Geriye Belediye Meclis üyesi için iki kişi kaldık. Parti yönetimi ile Belediye Başkan adayı ile yapılan görüşmelerde bana “çevreni al getir, istişare yapalım” dedi. 250 kişiyle birlikte partiye gittik orda anlaşarak, uzlaşarak 4. sıra teklif ettiler. Bizde partimizin verdiği karara uyduk ve ‘hayırlı olsun’ dediler. Salı günü İlçe Seçim Kuruluna verilen listede ismimiz olmayınca şaşırdım. Açıklanan listede Asmakaya güzergahında kimseye yer verilmemesi nedeniyle bölge halkı arasında rahatsızlığa neden olmuştur. Asmakaya güzergahında 6 köy ile 36 mezrada yaklaşık 2.000 seçmen bulunmaktadır. Ayrıca ilçe merkezinde yörenin yaklaşık 400 seçmeni mevcuttur. Söz konusu seçmenleri temsil edecek birileri listede olmalıydı. Yapılan yanlış nedeniyle partimiz zarar görecektir.”dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum