Advert
as

MHP Adayı Sönmez'den Gazetemize Ziyaret

MHP Adayı Sönmez'den Gazetemize Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Solhan Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sönmez ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Solhan Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sönmez, İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi adayı Mehmet Yazıcıoğlu ve Kazım Apa, Belediye Meclis üyesi adayı Hayati Hocaoğlu ile Kazım Boylu gazetemizi ziyaret etti. 

 Seçim çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Adayı İbrahim Sönmez, "Solhan’da seçim için çalışmalara başladık. Yerel seçimlere gönülden hazırlanıyoruz ve Solhan'da sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız." dedi. 

Seçim Vizyonunu açıklayan Sönmez,“Siyasi otoritenin yerelde güçlenebilmesi için; genç neslin siyasi fikirleri, liyakat, adalet, sosyal projeler, istihdam, refah ortamı, her kesimin görüş ve önerilerine önem vererek ayrıştırma yerine birleştirme, maneviyat ortamının sağlanması, siyasetin ilim ve bilim yönünün ön plana çıkarılması, siyasi temsili yetin liyakat çerçevesinde sürdürülmesi temel vizyonumuzdur.”dedi. 

Başkan adayı Sönmez, seçim vaatlerini şöyle sıraladı:”Çevre düzenlemelerini ilçemize yakışır bir şekilde yapacağız. Ramazan aylarında iftar çadırları kuracağız. Cami ve okulların temizliğinde belediye desteği sağlayacağız. İşkur kura çekimlerini halka açık olarak adalet ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde yapacağız. İstihdam sağlanması adına AR-GE çalışmaları yapacağız. Park sayılarını artırıp; mevcut parklarda iyileştirmeler yapacağız. Kültürel bir kazanım için sanat sokağı ve şemsiye sokağı kuracağız. Yaz aylarında ilaçlama çalışmalarını etkin yapacağız. İlçemizdeki üst geçit sayısını arttıracağız. Spor kulüplerimize gereken önem ve desteği sağlayacağız. Sosyal etkinliklere gereken önemi vereceğiz. Kaldırım işgallerine son vereceğiz. Taziyelerde kadınlar için taziye çadırı kuracağız. Ana yol boyunca yeşil alan ve çevre ışıklandırmaları yapacağız. Su kesintilerini minimize edeceğiz. Bunun için mevcut depoları onarma, büyütme ve içme suyu hatlarında iyileşme çalışmaları yapacağız. Köy garajını faal hale getireceğiz. Yapacağımız tüm çalışmaları takvim dahilinde yapıp; halkımızı bu kapsamda bilgilendireceğiz.” 

 

İbrahim Sönmez Kimdir?

1968 Solhan doğumlu olan Sönmez, ilk ve orta öğrenimini Solhan'da tamamladı. Evli ve 5 çocuk babası olan Sönmez, 2004-2009 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. 1990'dan bu yana fiilen ticaretle uğraşıp iş dünyasında tanınan bir isimdir. Kendi şirketinde Şirket müdürü olarak iş hayatına devam etmektedir.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum