Advert
as

Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Vali Kadir Ekinci başkanlığında Bingöl Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü “Üniversite Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Kadir Ekinci başkanlığında Bingöl Üniversitesi Sosyal Tesislerinde yapıldı. 

Toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Taner Bolat, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Yunus Budak ile Güvenlik Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin değerlendirilmesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminde Bingöl Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarına ait sayısal verilerin değerlendirilmesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönem önemli günler takviminin değerlendirilmesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ikinci dönemi için alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi gibi konular ele alındığı belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum