Advert
as

MHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

MHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Solhan İlçe Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Şeymar Cafe’de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açtı.

MHP Solhan Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Şeymar Cafe’deki koordinasyon merkezinin açılış törenine MHP İl Başkanı Nurettin Varol, MHP Solhan Belediye Başkan adayı İbrahim Sönmez, ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. 

Açılışta konuşma yapan MHP İl Başkanı Nurettin Varol;”Bingöl, Milliyetçi Hareket Partisi için ayrı bir öneme sahiptir. Bingöl'de 1977 ve 1979 tarihlerinde 2 sefer belediye seçimlerini kazanmıştık. İnşallah Solhan’da da bir ilk yaşayacağız. Çünkü Bingöl'de biz seçimi alırsak bir ilk olmayacak daha önce iki sefer Bingöl'de seçimi kazanmıştık ama Solhan'da Sayın İbrahim Başkanımız seçimi kazanırsa Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde de, Solhan tarihinde de bir ilki yaşatmış olacağız hep beraber o yüzden Solhan’ımızın tazelenmeye, canlanmaya, yeni baştan doğrulmaya ve silkinmeye ihtiyacı vardır. Özellikle İbrahim Başkanımız Solhan'a yaptığı katkılar unutulmaz inşallah Solhanlılar da bunu unutmayacak ve gerekli desteği 31 Mart tarihinde inşallah kendisine verecekler. Bizim Belediye Başkanlarımız yalnızca Belediye Başkanı olmayacaklar, yalnızca yol yapan, köprü inşa eden, kaldırım düzenleyen, şehrin fiziki çehresiyle ilgilenen kişilerde olmayacaklar. Her bir adayımız Milliyetçi Hareket Partisinin 50 yıllık emanetini omuzlayan, gelecek yıllarda da omuzlamaya manen yemin eden, ortak acı, ortak anı, ortak akıl ve ortak kararları hayatımıza mal eden dava insanları olacaklar inşallah. MHP 50 yıllık siyasi geçmişi olan, kurulduğu günden bu zamana izlediği bir siyaset olduğunu ve o siyasi çizgiden bir milim bile sapmamıştır. Eğer dünü unutursanız, yarını hatırlayamazsınız. Şimdi bir moda var on yıl önce ve sonra diye. Siyasette de MHP’nin on yıl önce dünya görüşü, ahret görüşü, dünyaya ve Türkiye’ye bakışı, dışarıya ve içeriye bakışında bir değişiklik var mı? Dün bizim tavrımız neyse bugünde o. MHP’de değişen bir şey yok, biz aynı yerdeyiz. MHP’li belediyelerin yatırımları bizzat MHP ve MHP lideri Bahçeli tarafından desteklenmektedir. Belediyeciliğin yapıldığı MHP’li belediyelere bakarak görebilirler. MHP belediyeleri yönettikleri yörelerde adeta destan yazıyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”dedi. 

Partilileri selamlayan MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Sönmez;”İl Başkanım Nurettin Varol beye, Merkez İlçe Başkanım Niyazi Çağlar Beye, Ülkü Ocakları Başkanım Mesut Basatemur Beye, Bingöl Belediye Başkanı adayımızın cenazesi olduğu için programımıza katılamadı, hepinize saygı ve sevgilerini iletti. İlçe Başkanım Mehmet Yıldız beye, il genel meclis üyesi adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, Solhan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime yöneticilerine teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Adayı olarak inanarak çıktığımız bu yolda Cenabı Allah nasip ederse yeni bir belediyecilik anlayışıyla hak hukuk adalet ilkeleriyle ayrılmadan siz değerli Solhan halkımıza hizmet edeceğime söz veriyor. Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ben sizlerin evladı olarak her zaman sizin aranızda olacağım. En azında bu memlekete ayrıştırmayı değil bütünleştirmeyi sağlayacağım. Solhanlı olarak ben Solhan'da doğdum Solhan'da büyüdüm, Solhan'dan bir gün olsun ayrılmadım, her zamanda burada olacağım, ölene kadarda bu memleketin sevdalısıyım buna inanın bu yüzden sizlere söylüyorum. Çıktığımız bu yolda Cumhur İttifakına bağlıyız. Cumhur İrtifakıyla ilgili spekülasyonlar yapılabilir. Bunlarla ilgili ben sizden rica ediyorum. Genel başkanımızın kararıdır, bununla ilgili olarak ayrıştırma değil bütünleştirmeyle tüm siyasi partiler bizin kardeşimizdir. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum, bizi onura ettiniz, bizi şereflendirdiniz, Allah sizden razı olsun.”dedi. 

Son olarak selamlama konuşması yapan MHP Solhan İlçe Başkanı Mehmet Yıldız,” Saygıdeğer Solhanlı hemşerilerim, muhterem dava arkadaşlarım, Sayın Belediye Başkan Adaylarım, Sayın İl ve İlçe Başkanları, Sayın İl Genel Meclis Üyelerim, Sayın Belediye Meclis Üyelerim Solhan MHP olarak hak, hukuk, adalet çizgisinde vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit bir şekilde halkımıza belediye hizmetini sunacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bir haksızlık gördüğümüz zaman karşısında olacağız. Haksızlık ve adaletsizlik düzenini yıkıp yerine hakkaniyet çerçevesinde hizmetleri halkımıza sunacağız. Bu vesileyle seçim irtibat büromuzun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum Allah’a emanet olunuz.”dedi.

 

Konuşmaların ardından MHP Solhan Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışı yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum