Advert
as

Bingöl’de Evlenmeler Azaldı, Boşanmalar Arttı

Bingöl’de Evlenmeler Azaldı, Boşanmalar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Bingöl’de, evlenmeler yüzde 0,25 azalırken boşanmalar yüzde 32,20 arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2018 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerine göre Bingöl’de, evlenmeler yüzde 0,25 azalırken boşanmalar yüzde 32,20 arttı. 

TÜİK tarafından açıklanan 2018 yılı evlilik ve boşanma istatistiklerine göre Bingöl’de 2018 yılında 2 bin 10 kişi evliliğe adım attı. 2017’de bu sayı 2 bin 15 olarak açıklanmıştı. 

Yine açıklanan verilere göre, Bingöl’de 2018 yılında boşanan çift sayısı 156 olarak kayıtlara geçti.  Bir önceki yıl ise bu sayı 118 olarak açıklanmıştı. Boşanmadaki artış oranının yüzde 32’lere ulaşması dikkatleri çekti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum