Advert
as

Solhan Spor, Deplasmandan Eli Boş Döndü

Solhan Spor, Deplasmandan Eli Boş Döndü

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun yirmi üçüncü haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Ordu deplasmanında karşılaştığı Akkuş Belediyesine 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun yirmi üçüncü haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Ordu deplasmanında Akkuş Belediyesi ile 3 Mart 2019 Pazar günü saat 14:00’da Akkuş Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.

Akkuş Belediye ile yapılan müsabakada ilk seti 25-22, ikinci seti 25-19, Üçüncü seti de 26-24 alan ev sahibi Akkuş Belediyesi 3-0’lık net bir skorla Solhan sporu mağlup etti.

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, almış olduğu mağlubiyetle birlikte 23. Haftayı 47 puanla kapatarak 4. Sıraya geriledi.

Solhan Spor Voleybol Takımının bir sonraki müsabakası Bulancak Belediye Beton Spor ile 10 Mart 2019 Pazar günü saat 13:00’da Giresun 19 Eylül kapalı spor salonunda yapılacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum