Advert
as

Minik Futbolculara Spor Malzemesi Dağıtıldı

Minik Futbolculara Spor Malzemesi Dağıtıldı

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yürütülen "Bingöl Sporda Marka Kent Oluyor Projesi" kapsamında Solhan’da amatör sporların altyapılarına yetiştirecekleri sporculara malzeme dağıtımı yapıldı.

 

 

 

Bingöl ASKF tarafından yürütülmekte olan SODES Projesi kapsamında Bingöl genelinde 4 dalda kurslar açılması planlanırken Solhan’da futbol alanında açılacak kurs öncesi kursa katılacak minik futbolculara spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

 

Solhan’da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemal Esen’in antrenörlüğünde açılacak kursa katılacak geleceğin futbolcularına malzeme dağıtımı programına Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemal Esen, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş ve ASKF Yönetim Kurulu üyelerinden Şaban Öztürk ile Solhan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldız katıldı.

 

 

Solhan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu’nda minik sporculara malzeme dağıtımı yapıldığı programda Bingöl ASKF Başkanı Alimoğlu, “Bingöl, Sporda Marka Kent Oluyor adlı SODES projesi Futbol, Basketbol, Atletizm ve Masa Tenisi olmak üzere 4 dalda faaliyet gösteriyor. 12 ay süren bu proje 5 ay kurs verilecektir. 3 ilçede uygulanmaktadır. Karlıova, Genç ve Solhan 400 kursiyerin katıldığı kurslarda 11 eğitmen hizmet verecek. Sporculara eşofman, yağmurluk, forma, idman malzemesi, top, çanta, tozluk, ayakkabı vb malzemeler verildi. Proje asıl amaç sporcu sayısı artırmak, eğitimli çocukları lisansiyer hale getirme ve sporcu sayısını artırmak. Bu tür sporlara ilgili olan çocukların mutluluğu bizi de mutlu etti. Bu tür projelerin desteklenmesini istiyoruz. Proje kabul sürecinde destekçimiz olan bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Valimiz Sayın Selim Köşger’e ve malzeme dağıtımda bizlere eşlik eden Solhan Kaymakamı Sayın Fatih Okumuş’a, Belediye Başkanı Sayın Abdulhakim Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Sayın Mehmet Güler ve kurum amirleri ile sporcularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum