Advert
as

Ak Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Ak Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Solhan İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında Ahlat Çayevinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açtı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile İlçe Başkanı Nihat Doğu Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yaptı. 

Açılış konuşmasını yapan Solhan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, “Seçim Koordinasyon Merkezi açılışımıza katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Dr. Cevdet Yılmaz’a, Milletvekilimiz Feyzi Berdibek’e, İl Başkanımız M.Hanefi Güler’e, 23.Dönem Bingöl Milletvekilimiz Yusuf Coşkun’a, Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a, Eski Belediye Başkanımız Niyazi Çavuşoğlu’na, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, İlçe Teşkilatımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve çok kıymetli kadirşinas halkımıza teşekkür ediyorum. Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi. 

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra 4 yıl boyunca seçim olmayacağını, Türkiye’nin reform gündemine döneceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir atılım dönemi başlatıp 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi. 

Konuşmaların ardından Ak Parti Solhan Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışı yapıldı. Açılıştan sonra Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Dr. Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve beraberindekiler ilçemizde hizmete girecek Alan Tekstil Fabrikasında incelemelerde bulunuldu. Ziyarette Alan Şirketler Grubu Genel Müdürü Feyzullah Karabeyeser, tekstil fabrikası hakkında bilgi verdi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum