Advert
as

En İyi Fotoğraflar Ödüllendirildi

En İyi Fotoğraflar Ödüllendirildi

Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde yapılan “DOST” temalı ödüllü fotoğraf yarışmasında dereceye giren resimler ödüllendirildi.

“Yurdumun Değerleri” kapsamında Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde yapılan “DOST” temalı ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendi. 

Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde oluşturulan komisyon tarafından birinci olan resim sahibi Yasin Bayır’a Taha Spor Giyimden 150 TL’lik hediye çeki, ikinci olan resim sahibi Ahmet Taş’a 100 TL, üçüncü olan resim sahibi Mehmet Yasin Kurtaran’a ise 70 TL verildi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ferzende Açan,“Yurdumun Değerleri kapsamında “DOST” temalı ödüllü fotoğraf yarışması düzenledik. Öğrenciler arasında dostluğu, birlikteliği pekiştirmek amacıyla düzenlendi. Okulumuz tarafından oluşturulan komisyon tarafından 28 Şubat 2019 son tarihli bizlere ulaştırılan fotoğraflar yapılan değerlendirmeler akabinde dereceye giren ilk üç öğrencimize ödüllerini takdim ettik. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayarak katkıda bulunan Taha Spor Giyim sahibi Çetin Ok’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum