Advert
as

Yeniden Refah Partisi Solhan Teşkilatı Kuruldu

Yeniden Refah Partisi Solhan Teşkilatı Kuruldu

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı kuruldu. Partinin Genel Merkezi tarafından yetkilendirilen Abdullah Bildik, Mülki İdare Amirliğine kuruluş dilekçesini verip İlçe Teşkilatını kurduklarını ve üye çalışmalarına başladıklarını belirtti.

10 civarında İlde kongre sürecine girilen ve aralarında Bingöl’ün de olduğu birçok ilde ise kuruluşu yapılıp çalışmaları devam eden Yeniden Refah Partisi’nin Solhan İlçe Teşkilatı kuruldu. Yeniden Refah Partisi’nin Solhan İlçesi Kurucu Başkanı Abdullah Bildik oldu.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından yetkilendirilen Abdullah Bildik, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleri ile Yeniden Refah Partisi Solhan İlçesi Kurucu Başkanlığının tarafıma tevdi edilmesinde katkısı olan ve destek veren Bingöl İl Kurucu Başkanımız Sayın İsmail Yeter ve partimizin mensuplarına teşekkür ederim. Yetki aldıktan sonra kurucu üyeleri arkadaşlarımız ile gerekli evraklarımızı hazırlayıp Mülki İdare Amirliğine teslim ederek Yeniden Refah Partimizin Solhan İlçe Teşkilatını kurduk.  23 Kasım 2018 tarihinde Yeniden Bismillah diyerek ikinci 40 yıl için çıkılan bu yolun milletimiz, memleketimiz ve ümmeti Muhammed ile İnsanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim. Hizmet yoluna katkı sunmak ve insanlığın refahı için mücadelede bulunmak isteyen kardeşlerimiz ile beraber çalışmayı arzuluyor ve partimize bekliyoruz. Allah, bizleri mahcup etmesin, utandırmasın ve hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.” ifadelerini kullanarak Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatının kurulduğunu duyurdu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum