Advert
as

İlçe Tarım’dan Çobanlık Kursu

İlçe Tarım’dan Çobanlık Kursu

“Sürü Yönetimi Elemanı” projesi kapsamında Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İşkur’un işbirliği ile çobanlık eğitimi verilecek.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ''Sürü Yönetimi Elemanı'' adlı proje kapsamında 25 kişiye yönelik Çobanlık eğitimi için kurs düzenleyecek.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan Tarım ve Orman Müdürlüğü,”'Sürü Yönetimi Elemanı adlı proje kapsamında yürütülmek üzere ilgili yöneltmelik yükümleri doğrultusunda Çalışma ve İş kurumu Bingöl İl Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 25 kişiye yönelik olarak Çoban/Sürü Yönetimi Elemanı (Küçükbaş Hayvan) Mesleğinde 01.04.2019-17.04.2019 tarihleri arasında kurs düzenlenecektir.

 

Başvuru Şartları:

1) 18 -45 yaş arasında olmak

2) Okur-Yazar olmak

3) SGK veya Bağkurlu olmamak

 

Başvuruda İstenecek Belgeler:

1) Kimlik Fotokobisi

2) Okur-Yazar Belge Fotokopisi (Okur Yazar Belgesi, İlk Okul, Orta Okul, Lise, Önlisans veya Lisans diploma)

 

Başvuru Yeri ve Zamanı:

1) 18.03.2018-29.03.2019 tarihleri arasında başvuru yapılacak 29.03.2019 tarihinde saat 15:00’da kura ve ya sınav yapılıp 25 kişi seçilecek.

2) Solhan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde başvurular alınacaktır.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum