Advert
as

Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçe hastanesinde yatmakta olan hasta çocukların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarını amaçlayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Solhan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hasta çocukların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarını amaçlayan ziyaret, Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Vildan Burulday, Hastane Başhekimi Dr. Murat Döğer, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Selçuk Tügen,  İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Mehmet Buzğan ve Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hamit Coşkun eşliğinde ilçe hastanesinde yatmakta olan çocuk hastalar ziyaret edildi.

 

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Vildan Burulday, “Hastalık kelime olarak basit, ancak yük olarak çok ağır bir kavram, özellikle küçük çocuklarımız bu ağır yükle mücadele ederken psikolojik olarak çok yıpranmaktadırlar. Bu psikolojik yıkımı bir nebze olsun hafifletmek ve ortamlarını eğlenceli alanlara dönüştürmek amacıyla böyle bir çalışmayı başlatmaya karar verdik. Bu çalışmalarla küçük çapta da olsa çocuklardaki hastane ve doktor fobisini yok edeceğimizi düşünüyoruz. Öğrencilerimiz bu alanda çok hevesli ve aktif. Onlara bu imkanı sağlayan hayallerini eyleme dökmelerine fırsat veren Solhan Devlet Hastanesi Başhekimliğine ve personellerine teşekkür ederim.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum