Advert
as

İlk Mitingi DSP Adayı Özdemir Yaptı

İlk Mitingi DSP Adayı Özdemir Yaptı

DSP'nin Solhan Adayı Abdulkerim Özdemir ilk mitingini gerçekleştirdi. Miting alanını dolduran vatandaşlar, Başkan Adayı Özdemir’e sloganlar atarak destek oldular.

Solhan’da ilk mitingi Cumhuriyet Caddesinde gerçekleştiren DSP'nin Adayı Abdulkerim Özdemir, coşkulu bir seçim mitingi düzenledi. Özdemir’in konuşması sırasında vatandaşlar, sık sık slogan atarak destek oldular.

DSP Solhan Adayı Abdulkerim Özdemir, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

Solhanlılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özdemir,”Bugün hepinizin gönül başkanı olarak sizden saygı gördüm. Ben gönlünüzün belediye başkanıyım. 1999'da ilçe başkanı olarak Solhan halkına gariban kardeşlerimize en azından bir hizmet yaptım. Gönül ister ki sizlere hizmet etmem için Allahu Teala bana tekrar nasip etsin. Bugün buruda bir demokrasi, bir kardeşlik, bir birlik beraberlik görünce gözlerimden yaş akıyor. Beni bir kardeş olarak sevdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlar diyor ki başkan sen seçildiğin zaman senin icraatın nedir, senin projen nedir, benim projem benim hayatımdır. Ben Solhan'da gün gelmiş 3 kardeşime iş imkanı sağladım. Bir arayın bir tane Özdemir ailesi varsa her cezaya razıyım. Ben sizden biriyim. Allah'ımız bir, Peygamberimiz bir, Kur’anı’mız bir, memleketimiz bir, bayrağımız birdir. Kahve köşesinde bizim yanımızda 5 tane yabancı oturuyor. Biz kimi kime satacağız. Kimin gıybetini yapacağız. hepside kardeşimizdir. Yedi kişi adayız. Allah hepsine hayırlı uğurlu etsin. O insan adaysa kendini belediye başkanlığına aday koymuşsa Solhan'ın halkına güvenerek adaylığını koymuştur. Bir yanlışım varsa söyleyin. Ama ne olursa olsun bugün bu 7 kişiden birisi kim kazanırsa kazansın sizden tek biri ricam var, sizin bir küçük kardeşiniz olarak yarın kahve köşesinde oturduğu zaman bu adam iyidir bu adam kötü diye bir laf olmasın. Çünkü biz onu belediye başkanlığına seçiyoruz. Kime gidip şikayet ediyoruz, yanlış bir harekettir. Birlik olalım, kardeş olalım, bir bütün olalım. belki ben kör olabilirim, sakat olabilirim, siyah olabilirim, esmer olabilirim, beyaz olabilirim ama ne olursam olayım sizden biriyim ben sizlere saygı duyuyorum. Size saygım sonsuzdur, Allahu Teala sizden razı olsun. Sayın abilerim bizim ne yola ihtiyacımız var, ne kaldırıma ihtiyacımız var, ne garaja ihtiyacımız var, nede baraja ihtiyacımız var. Bizim gençlerimiz için iş sahasına ihtiyacımız var. İş sahası açıldığı zaman ne kaymakamı rahatsız olur, ne öğretmeni rahatsız olur, ne belediye başkanı rahatsız olur. Eğer yanlışım varsa deyin ki başkanım yanlışın budur, gerçeği de budur.  Biz genç kardeşlerime iş imkanı sağlayacağız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum