Advert
as

Hırsızlar Eczanelere Dadandı!

 Hırsızlar Eczanelere Dadandı!

İlçemizde bulunan Yıldız ve Yaşar Eczaneleri, kimliği belirsiz şahıslar tarafından gecenin ilerleyen saatlerinde soyuldu.


İlçemizde bulunan iki eczane gece geç saatlerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyuldu. 

Alınan bilgiye göre gece geç saatlerde çarşı merkezinde bulunan Yıldız Eczanesinde 5 Bin TL civarında nakit para alan hırsızların, daha sonra Hastane karşısında bulunan Yaşar Eczanesinden 500 TL nakit para, çocuk bezi ve çocuk maması çaldığı öğrenildi. 

Solhan’da gerçekleşen bu tatsız olay akabinde olay yerine gelen Emniyet görevlileri tarafından olayın faallerinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Bu tür olayların tekrarlanmaması için ailelerin çocuklarına sahip çıkması ve işletmelerinde kamera sistemine geçmesi ile önlem alınabilir.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum