Advert
as

Girişimci İslamoğlu’nun Projesi Birinci Oldu

Girişimci İslamoğlu’nun Projesi Birinci Oldu

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün düzenlediği Tarıma Değer Katanlar, Kırsal Kalkınma Günleri ve 2018 Yılı Yatırımları Toplu Açılış Programı’nda Sebahattin İslamoğlu’nun ‘Yüzenada Konaklama Tesisi’ projesi birinci oldu.

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bu Yıl İkincisini Düzenlenen “Tarıma Değer Katanlar, Kırsal Kalkınma Günleri ve 2018 Yılı Yatırımları Toplu Açılış Programı “Bingöl Kültür Merkezinde düzenlendi. 

Kırsal Kalkınma Projeleri kapsamında 2018 yılında biten 10 adet proje içinde Sebahattin İslamoğlu’nun ‘Yüzenada Konaklama Tesisi’ projesi birincisi oldu. 

Programa Kalkınma Eski Bakanı ve Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, Kalkınma Eski Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Kurum Müdürleri, Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kağan Kökten ve öğretim üyeleri ile çok sayıda üniversite öğrencisi, Oda ve Birlik Başkanları ile çok sayıda STK temsilcisi, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. 

Program, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Açılışın ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sinevizyonu gösterildi. Sinevizyon gösteriminin ardından 2018 yılında tarıma değer katanlar ödülleri verildi. Ödül Töreninde DAP, Kırsal Kalkınma ve Genç Çiftçi Projelerinde başarılı olan yatırımcılar ile Kadın Girişimci Projesi ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından, Toplam yatırım tutarı 30,1 Milyon TL olan 2018 Yılı Yatırımlarının, dualar eşliğinde kurdelesi kesilerek temsili açılışı yapıldı. Açılışın sonrası sergi-stant ve kültür alanı gezildi. Bu alanda Tarım ve Orman Bakanlığı teşvik ve hibelerinden yararlanmış olan Bingöllü yerli üreticiler stant açarak tarımsal ürünlerinin tanıtımını yaptı. Program bitişinde Kültür Merkezi bahçesinde DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen tarım alet-makine ve ekipmanları tanıtıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum