Advert
as

Öğrenciler Robot Yarışında 4. Oldu

Öğrenciler Robot Yarışında 4. Oldu

Bingöl Üniversitesi öğrencileri, bu yıl altıncısı düzenlenen Yıldız Robotics Contest Yarışmasında, Yıldız Savaşları kategorisinde dördüncü oldu.

Bingöl Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencileri, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Yıldız Robotics Contest Yarışmasında, Yıldız Savaşları kategorisinde dördüncü oldu. 

Bingöl Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencileri İstanbul'da düzenlenen robot yarışlarına katıldı. YTÜ'de yapılan "Yıldız Robocon" yarışmasında elektrik, elektronik, mekatronik, kontrol ve otomasyon, makine mühendisliği ve teknik lise öğrencileri hünerlerini sergiledi. YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenen "Yıldız Robocon" yarışması, İstanbul Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. YTÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner de yarışma öncesi, program hakkında bilgi verdi. 

Güner, "Bingöl Üniversitesi olarak 'Yıldız Robocon' yarışmasında 'BİNMAR 1246' isimli robotla yarışan ve yarışmada dördüncülük elde eden Makine Mühendisliği öğrencileri Faruk Tanık, Mustafa Avcı ve hocalarını tebrik ederiz." dedi. 

Farklı kategorilerde yüzlerce robotun ve binlerce katılımcının yer aldığı YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki organizasyon, çeşitli firmaların gerçekleştirdiği sunumlara da ev sahipliği yaptı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum