Advert
as

Et ve Balık Kurumuna 3 İşçi Alınacak

Et ve Balık Kurumuna 3 İşçi Alınacak

Bingöl Et ve Balık Kurumu, kaynakçı, şoför ve soğutma sistemleri meslek gruplarında yeterlilik belgeleri bulunan üç daimi işçi alınacağını duyurdu.

Bingöl Et Kombinasına 3 daimi işçi alınacak. Başvurular İşkur’dan şahsen yapılabileceği gibi, internet sitesinden de yapılabilecek.

 

Bingöl Et Kombinası Müdürlüğünün istihdamını gerçekleştireceği alımlarla ilgili Bingöl İŞ-KUR müdürlüğünden yapılan açıklamada, ‘‘Bingöl Et Kombinasınca farklı mesleklerde 3 adet daimi işçi alınacaktır. Başvurular 01.04.2019-05.04.2019 tarihleri arasında şahsen Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr sitesi üzerinden yapılacaktır.’’ İfadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum