Advert
as

Yeniden Refah, Ziyaretlere Başladı

Yeniden Refah, Ziyaretlere Başladı

Yakın zamanda Solhan’da kurulan ve geçtiğimiz hafta İlçe Kongresi yapılan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı yönetimi, Kamu Kurum ziyaretlerine başladı.

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı; nezaket ziyaretleri ve partiyi tanıtma programlarına başladı. 

Solhan İlçe Teşkilatı yöneticileri ise Kurum ziyaretlerine Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş’u ziyaret ederek başladılar. Partinin neden kurulduğu ve parti programı hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Solhan Teşkilatı yöneticileri, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Özel İdaresi, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü ziyaretlerinde de bulundular. 

Akabinde İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı yönetimi, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümünün de hayırlara vesile olmasını dileyip Öğretmen Evi Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bünyesindeki Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyaretleri ile programlarını sürdürdüler. 

Programlar hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik; ‘Solhan’da teşkilat çalışmalarımızı yapıp 1. Kongreyi de geride bıraktıktan sonra partimizi anlatmamız gerekiyor. Bu sebeple ziyaretlere başladık. Ziyaretlerimiz kamu kurumları ile başladı ve devam edecektir. İnşallah âlimlerimiz ve kanaat önderlerimiz ile vatandaşlarımıza yönelik olmak üzere devam edecektir. Türkiye yeni bir seçimden çıktı ancak bizlerin önceliği halkımızla birlik ve beraber olup partimizi anlatıp sorunları dinleyerek önce teşhis koyup sonra tedavi için harekete geçeceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum