Advert
as

“İslam’da Çocuk Eğitimi ve Aile” Konulu Konferans

“İslam’da Çocuk Eğitimi ve Aile” Konulu Konferans

Solhan Çağrı-Der tarafından düzenlenecek olan “İslam’da Çocuk Eğitimi ve Aile” konulu konferansa, konuşmacı olarak Eğitimci Cevdet Yanılmaz katılacak.

Solhan Çağrı-Der, 14 Nisan Pazar günü saat 19.30’de Solhan Kültür Merkezi’nde Eğitimci Cevdet Yanılmaz’ın katılımıyla “İslam’da Çocuk Eğitimi ve Aile” konulu konferans düzenleyecek.

 

Solhanlıları etkinliğe davet eden Çağrı-Der Başkanı İzettin İslamoğlu, “Dernek olarak sürekli kültürel faaliyetler gerçekleştiriyoruz. 14 Nisan Pazar günü saat 19.30’de Solhan Kültür Merkezi’nde Eğitimci Cevdet Yanılmaz’ın katılımıyla “İslam’da Çocuk Eğitimi ve Aile” konulu konferansa tüm Solhanlıları davet ediyoruz. Ayrıca programda Siyer Sınavında başarılı olan kardeşlerimize ödülleri verilecektir.” ifadelerini kullandı.

 


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum