Advert
as

Ak Parti’den Esnaf Ziyareti

Ak Parti’den Esnaf Ziyareti

Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ve beraberindekiler esnaf ziyareti kapsamında gazetemizi ziyaret ettiler.

31 Mart yerel seçimleri geride bırakan Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe Teşkilatıyla birlikte Solhan İlçe Esnafına teşekkür ziyareti kapsamında gazetemizi ziyaret bulundular. 

İlçedeki tüm esnafları ziyaret ettiklerini dile getiren İlçe Başkanı Nihat Doğu,” Ak Parti’nin kuruluşundan bugün kadar yapılan tüm seçimlerde Solhan halkı Ak Parti ye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman en güçlü desteği vermiştir. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçiminde de Solhan halkı % 56 oranında Ak Parti’ye destek vererek Solhan’da Abdulhakim Yıldız’ı yeniden Belediye Başkanı seçmiştir. Belediye Başkanımızla birlikte, 9 Belediye Meclis üyemizde Ak Parti’den seçilmiştir. Aynı şekilde Milletimizin teveccühüyle Arakonak Belediye Başkanımız Mustafa Döner ve 5 belediye meclis üyesi seçilmiştir. 

İl Genel Meclis üyeliğinde Milletimiz % 57 oranında Ak Partiye destek vererek Üç İl Genel Meclis üyeliğinin tamamını Ak Parti kazanmıştır. 

Bizler Teşkilat olarak, seçim öncesinde Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Solhan İşi Gönül İşi diyerek sahada halkımızla beraberdik. Seçim sonrasında da her daim sahada esnafımızla, halkımızla birlikte olacağız, Halka Hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir Partinin mensupları olarak daima milletimizle birlikte olacağız.

Ziyaretimiz esnasında Esnafımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve teveccüh bizlere enerji veriyor. Bizler de AK Partinin temsilcileri olarak halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret göstereceğiz. Halkımıza ne kadar hizmet etsek ve ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Esnaf ziyaretimizin akabinde Kurum ve kuruluşlarımızı, Sivil toplum kuruluşlarımız, Mahallelerimizi Köy ve mezralarımızı da ziyaret edeceğiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum