Advert
as

Boğlan Mahalle Sakinleri Dernek Kurdu

Boğlan Mahalle Sakinleri Dernek Kurdu

Boğlan Mahalle sakinleri mahallenin kalkınması için dernekleşme yoluna giderek ilk toplantılarını Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

İlçemizin en köklü mahallesi olan Boğlan Mahallesi sakinleri, Mahallenin kalkınması ve mevcut sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla dernekleşme yoluna giderek Boğlan Derneğini kurdular. Boğlan Derneğinin Geçici Başkanlığını Oğuz Öztürk üstlendi.

 

Boğlan Mahallesi sakinleri dernek bünyesinde ilk kez toplantıda bir araya geldi. Sunumunu Rüzgar Bahçıvan’ın yaptığı toplantıda Zeki Kaynak Hoca’nın yaptığı dua ve açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra derneğin amacıyla ilgili konuşmalar yapıldı.

 Mahalle halkı arasında sosyal, eğitim,  kültürel ve ekonomik dayanışmayı sağlayarak maddi ve manevi sahada mahallemizin kalkınması nedeniyle kurulduğunu belirten Dernek Başkanı Oğuz Öztürk, "Derneğimizin kuruluş amaçlarının temelinde yardımlaşma ruhu yer almaktadır. Mahallemiz Solhan’ın en eski mahallesi olarak sahiplenmeyi hak ediyor. Mahallemize bizler sahip çıkacağız Allahın izniyle. Öncelikle bana bu görevi öngördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Bu bizim ilk toplantımız inşallah 6 ay sonra tekrar bir araya gelerek daha kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Derneğimizdeki amaç öncelikle mahallemizde bulunan ihtiyaç sahipleri tespit edilerek, gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira, barınma, taziyeler, nişanlar, düğünler ve bütün hususlar da ayni nakdi her türlü maddi ve manevi yardım gibi faaliyetlerde bulunmak, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermektir."dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum