Advert
as

Eş zamanlı Baskınla 14 Şahıs Göz Altına Alındı

Eş zamanlı Baskınla 14 Şahıs Göz Altına Alındı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince, Bingöl Merkez, Solhan ve Muş ilinde 14 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 şahıs gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Bingöl Merkez, Solhan ve Muş ilinde 14 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 şahıs gözaltına alındı.

 

Bingöl Valiliğinden yayımlanan basın bülteninde, “Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince, Silah Kaçakçılığı (6136 SKM) yapan şahıslara yönelik 4 ay süren çalışmalar sonucunda, 24.04.2019 günü Bingöl Merkez, Bingöl/Solhan ve Muş ilinde 14 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 14 şahıs gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahısların evlerinde, işyerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 218 tabanca fişeği, 2 adet G3 şarjörü ve 24 adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.

 

Bingöl merkezde yakalanan  A.A. ve Solhan İlçe Merkezinde yakalanan M.A.Ç  isimli şüpheliler sevk edildikleri Mahkemece Tutuklanarak Bingöl Cezaevine teslim edilmiştir. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelemiz Bingöl halkımızın da desteği ile artarak ve kararlılıkla devam etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum