Advert
as

Solhan YBO Türkiye İkincisi Oldu

Solhan YBO Türkiye İkincisi Oldu

Sinop’ta gerçekleşen 2018-2019 Analig Voleybol Türkiye Şampiyonasında Solhan YBO Türkiye ikincisi oldu.

24-28 Nisan Sinop’ta düzenlenen Analig Voleybol kategorisinde Solhan YBO Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol kategorisinde Solhan YBO takımı Samsun'u 3-0, Osmaniye'yi 3-0, Tokat'ı 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonluğu için Kayseri ile final oynama şansını yakaladı.

Abdullah Abrak yönetimindeki Bingöl temsilcisi Solhan YBO takımı zorlu Kayseri müsabakasında ilk seti rahat bir şekilde kazanarak 1 -0 önde başladı. Çekişmeli geçen setler sonucun da Kayseri müsabakayı 3-1 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Böylelikle Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018-19 Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol kategorisinde Solhan YBO, Kayseri voleybol takımına mağlup olarak Türkiye İkincisi oldu.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada; Yıldızlar kategorisinde ülke çapındaki en büyük organizasyon olma özelliği taşıyan ve içerisinde 21 branşta organizasyon yapılan Anadolu Yıldızlar Ligini çok önemsediklerini, bu bağlamda özelde Voleybol Takımımızı ve diğer branşlardaki Antrenör ile sporcularımızı destekleyerek ülke sporuna katkı sunmaya devam edeceklerini, Solhan YBO öğrencilerinden oluşan Erkek Voleybol Takımımızın yakalamış olduğu bu istikrarlı başarıyı canı yürekten kutluyor, başarının mimarları olan İdareci, Antrenör ve Sporcularımızı Tebrik ediyoruz.

Solhan Haber Gazetesi olarak Abdullah Abrak Hocamıza, Abdulvahap Salcan hocamıza ve bizlere bu heyecanı yaşatan gençlerimize teşekkür ediyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum