Advert
as

Farabi’de Geleneksel Pilav Günü

Farabi’de Geleneksel Pilav Günü

Eğitim ve Öğretim yılının son haftasında öğrenciler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla Farabi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Geleneksel Pilav günü düzenlendi.

Solhan Farabi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde Geleneksel Pilav günü düzenlendi. Okul idaresi aldığı kararla her Eğitim ve Öğretim yılının son haftasında öğrencilerde aidiyet yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla çalışmalar yapmak, mezunlar arasındaki dayanışmayı teşvik etme amacıyla Pilav gününün artık geleneksel bir etkinlik olacağını belirtti. 

Okul Müdürü Mahfuz Döner,“Okul idaresi ve öğretmenler işbirliğiyle 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında birincisi yapılan etkinliğimiz bu yıl 02.05.2019 tarihinde saat 12:00 de oklumuzda pilav şenliği yapıldı. Ramazan ayı münasebetiyle farklı tarihlerde yapılan etkinliğimiz bu yıldan sonra sabit bir tarihte yapılacaktır. Öğrencilerimizin gönülleri ve gülüşleri birbiriyle ve iç içe olsun diye yapıldı. Okulumuzda kavga ve gürültü yerine kardeşlik havası essin. Sonraki dönemlerde farklı etkinliklerimiz de olacaktır.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum