Advert
as

İHH, Ramazan Yardımlarına Başladı

İHH, Ramazan Yardımlarına Başladı

Ramazan ayında yardım çalışmalarına hız veren İnsani Yardım Derneği (Solhan İHH), ihtiyaç sahibi 80 aileye gıda yardımında bulundu.

İnsani Yardım Derneği (Solhan İHH), ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları Ramazan paketlerinin dağıtımına başladı. Çalışmalar kapsamında 80 kişiye Ramazan kumanyası dağıtıldı.

 

Solhan İHH Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç, 80 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketini dağıttıklarını belirtti.

 

Hayırda emeği geçen herkese teşekkür eden Tunç:’’İyilik yaşamın en tatlı, en verimli, en sevimli işidir. Allah rızası için yapılan her meşru iş iyiliktir. Bazen bir yetimin başını şefkatle okşamaktır, bazen de yolda kalmışa ve yolunu kaybedene yardımcı olmaktır. Bazen ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtmaktır. Önemli olan iyilik ve yardımlaşma duygusunun yürekten yürürlüğe yansımasıdır. İyiliği ve yardımlaşmayı sadece konuşan değil bu uğurda koşturan olma sorumluluğumuz var. Küçük ihmaller ve kusurlar büyük hüsranlara neden olabileceği gibi önemsiz gibi görülen hayırlar, felaha ve feraha ulaşmamızı sağlayabilir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum