Advert
as

İmam Hatip’den Şiir Dinletisi

İmam Hatip’den Şiir Dinletisi

Solhan Erkek İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 40 Şair 40 Şiir Dinletisi programı düzenlendi.  

Solhan Erkek İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 40 Şair 40 Şiir Dinletisi programı düzenledi. Öğrencileri fon müzikleri ile konuklara keyifli anlar yaşattılar.

 

Kültür Merkezinde düzenlenen 40 Şair 40 Şiir dinletisi programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Okulun Müdürü İhsan Sönmez, öğretmen, idareci ve öğrenciler katıldı.

 

Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından öğrencilere edebiyattaki önemli şair ve şiirleri tanıtmak, şiir okumanın önemini kavratmak, kültürel zenginlikleri anlatmak amacıyla 40 Şair 40 Şiir dinletisi programı düzenlendi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum