Advert
as

Ramazan’da Dini Kitaplara İlgi Yoğun

Ramazan’da Dini Kitaplara İlgi Yoğun

İlçede 5 yıldır Ramazan Ayında kitabevi işleten Ayhan Erkmen, başta Kur’an’ı Kerim olmak üzere dini kitaplara yoğun ilgi gösterildiğini belirtti.


Solhan Ulu Camii Karşısında Ayhan Erkmen tarafından açılan Ramazan ayına has kitabevi, kampanya dâhilinde dini kitaplar ve Kur’an-ı Kerimler vatandaşların ilgisine sunuldu.

 

Kitap satışları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erkmen, “Mübarek Ramazan ayının gelişiyle birlikte Ramazan’ın ruhuna uygun bir aktivite gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da kitapseverleri kitaplar ile buluşturmak için adete mini kitap fuarı açtık. Ramazan ayında manevi duyguların daha fazla yüksek olması o ihtiyacın doyurulmasını da beraberinde getiriyor. Bu kapsamda kitapların bu ihtiyacı doyuracağı ve ufuk açacağı muhakkaktır. Her ne kadar teknoloji çağında olsak bile ve kitapların iyi bir arkadaş, dost, öğretmen ve meşale olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu dünyada okumayanın, diğer dünyada canına okunacağını bilmek, bazı mesajları yüksek perdeden veriyor. Kitapseverler, bizde alacakları kitapları piyasa değerinden yaklaşık olarak yüzde yirmi ve yüzde otuz civarında indirimli alabilirler."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum