Advert
as

“Ramazan ve İnfak” Konulu Yarışma Düzenlenecek

“Ramazan ve İnfak” Konulu Yarışma Düzenlenecek

İlçe Müftülüğü koordinatörlüğü tarafından düzenlenecek olan ortaokullar arası resim ve Kompozisyon yarışmasında "Ramazan ve İnfak" konusu ele alınacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan ve İnfak Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması tüm il ve ilçelerde düzenlenecek. Bu kapsamda Solhan’da yapılacak ortaokullar arası resim ve Kompozisyon yarışmasında İlçe Müftülüğü koordinatörlüğünde olacak. 

Ramazan ayının ruhunu ve infakın toplum içerisindeki yansımasının ele alınacağı ödüllü resim yarışmasının son başvuru tarihi 24 Mayıs 2019 olarak belirlendi. 

Ortaokullar arasında düzenlenecek olan yarışmada ödüllü resim ve kompozisyon yarışmasında başvurular eserlerin elden İlçe Müftülüğüne teslim edilmesiyle kabul edilecek. İlçede yapılacak olan yarışmada dereceye girecek olan öğrencilere farklı hediyeler verilecek.

 

İlçe birincisine çeyrek altın ile ödüllendirecek. İl de dereceye girenlerden birinci olana ise yarım altın ikinci ve üçüncüye de çeyrek altın hediye edilecek.

 

Konu ilgili açıklama yapan ilçe müftüsü Muharrem Dutar, Yarışmanın temel amacı gençlerle iletişim kurmaktır. Yarışma, kompozisyon ve resim alanlarında, “Ramazan ve İnfak” teması ile gerçekleştirilecektir. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden ortaokul öğrencileri katılabileceklerdir. Bir öğrenci sadece bir alandan ve en fazla bir eser ile katılım sağlayabilecektir. Son başvuru tarihi 24 Mayıs 2019 olarak belirlenmiştir. Başvurular ilçe müftülüklerine bireysel olarak, eser teslimi ve başvuru aynı anda olacak şekilde gerçekleştirilecektir. Yarışma aşamalı olarak ilçe ve il Müftülüklerince ilçe birincisi ve il çapında birinci, ikinci ve üçüncü olarak dereceye girenlerin tespit edilmesiyle icra edilecektir. İlçede 29 Mayıs 2019 tarihine kadar ilçe birincisini belirleyerek il müftülüklerine bildireceklerdir. İl Müftülüğü ise 12 Haziran 2019 tarihine kadar yarışmayı sonuçlandırıp dereceye girenleri internet siteleri üzerinden ilan edeceklerdir.”dedi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum