Advert
as

Cinnet Geçiren Korucu, Ailesini Taradı

Cinnet Geçiren Korucu, Ailesini Taradı

Karlıova ilçesinde cinnet geçiren bir korucu ailesini taradı. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Karlıova'da ikamet eden korucu Ömer Dinler, cinnet geçirerek, ailesini silahla vurdu. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Turgut Özal Mahallesi'ndeki evinde eşi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışan güvenlik korucusu Ömer Dinler, cinnet geçirdi. 

Ömer Dinler, tartıştığı eşi Songül Dinler (24), oğlu Fatih Dinler (3), Efekan Dinler (1) ve M.Yusuf Dinler’i (6) silahla vurdu. 

Karlıova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan anne Songül Dinler ile bir yaşındaki çocuk Efekan Dinler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Diğer yaralılardan Fatih ve M. Yusuf Dinler yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Cinnet geçiren Ömer Dinler ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum