Advert
as

Kaymakam Fatih Okumuş’tan İftar Programı

Kaymakam Fatih Okumuş’tan İftar Programı

Şehit ailelerine ve gazilere iftar veren Kaymakam Fatih Okumuş, bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Kaymakam Fatih Okumuş, Solhan Cafe Mar’da verdiği iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler ve ilçedeki genç sporcularla bir araya geldi.

 

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı İzzettin Bozkuş, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Erer, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, il encümenleri ile kurum amirleri katıldı.

 

İftar öncesi konuşma yapan Kaymakam Okumuş,”İftar programımızda gazilerimiz, vatandaşlarımız, Gençlik Spor’dan sporcularımız bulunuyorlar teşekkür ediyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Özellikle şehit yakını ve gazi kardeşlerimize de. Bu memleketin vatan yapılması için bedel ödenmesi gerekiyordu. Bu bedeli en aziz varlıkları olan canlarıyla ödemişler veya yaralanmışlar, gazi olmuşlar onlara minnetimiz, niyetimiz, şükranımız her türlü değerin ve taktirin üzerindedir, onlara şükranlarımı arz ediyorum. Rahmete gitmiş olanlar için Cenabı Mevla’dan rahmet, mağfiret niyaz ediyorum. Onların şefaatine bizleri, sizleri, hepimizi nail etmesini diliyorum. Zaten şehit yakınları ve gazilerimizle ilgili yani devletimizin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının birçok tanıdığı haklar hukuklar var. Bunun dışında da genel devlet nezdinde, yani cumhurbaşkanlığımız nezdinde, valiliklerimiz ve kaymakamlıklarımız, bakanlıklarımız, bütün kurumlarımızın nezdinde şehit yakınları, gazilerimiz birinci sınıf muameleyle, sorunlarının yanında olan bir devletle beraber yaşıyorlar. Biz her türlü gazimizin, başarılı sporcumuzun, şehit yakınımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Mevcut haliyle de zaten tanınmış olduğu, dünyada hiç bir bedelle onların bize sağlamış olduğu emaneti karşılamamız mümkün değil. Ama bir nebze olsun ateşlerini söndürme anlamında da dünyevi olarak yapılabilecek şeyleri de devletimiz zaten yapmakta. Hali hazırda sıkıntı ve sorun olduğunda da yapacağı yönünde de taahhüde bizler aracılığıyla bulunmaktadır. Dolayısıyla bu vesileyle tekrardan bu mekanı şereflendirdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum, şükranlarımı arz ediyorum. Cenabı Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin sizleri saygıyla selamlıyorum. Afiyet olsun” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum