Advert
as

Alan Tekstil Fabrikası İşbaşı Yaptı

Alan Tekstil Fabrikası İşbaşı Yaptı

İlçemizde istihdam sahası oluşturmak için Alan Şirketler Grubu tarafından açılan Tekstil Fabrikası, 80 personel ile işbaşı yaptı.

Solhan’da istihdam sahası oluşturmak için açılan Alan Tekstil Fabrikası, 80 personeli ile işbaşı yaptı.

 

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Alan Şirketler Grubu Genel Müdürü Feyzullah Karabeyeser, “Değerli İlçe Kaymakamı Sayın Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Sayın Abdulhakim Yıldız ve değerli hemşerilerim bizler Alan Tekstil Grubu olarak aşağı yukarı bir yıldır çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ama zaman içerisinde bu işlerimizin geciktiğinin farkındayız. Öncelikle bizi sevenlerimiz, dostlarımız, akrabalarım ve devlet büyüklerimizden özrümü peşinen beyan ediyorum. An itibariyle eğitimlerine başladığımız 80 kişilik çalışma arkadaşımızla beraber Allah’ın izniyle üretime başlayacağız. Daha önce sosyal medya ve yazılı görsel medyada 500 kişi istihdam edeceğimize dair sözümüzü inşallah bu yıl 2019’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Biz Alan şirketler Grubu olarak bir söz verdik memleketimize hizmet etmeye istihdam alanı oluşturmaya geldik diye. Kulağımıza gelen bazı can sıkıcı sözler bizleri üzebilir ancak daha da cesaretlendirecektir. Bunların bilinmesi lazım ki hiçbir proje, başlamadan, bitmeden hiçbir şekilde ödeme yapılamaz.  Biz bu yatırım için karar verdiğimiz an itibariyle dolar ve euro kuru iki katına çıktı. Bugün bir makinemizin fiyatı otomatik olarak iki katına çıkmış demektir. Bu zor dönemde bile geri adım atmadık, ama temkinli adımlarda işlerimiz biraz yavaşlamış olabilir. En nihayetinde bizler startı verdik ve resmi açılışımızla üretime başlayacağız. Saygıdeğer hemşerilerim bu işletme, bu fabrika sizlerin bizler sadece emanetçiyiz. Sahip çıkacağız hep beraber kalkınacağız. Saygılarımı sunuyorum." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum