Advert
as

Ses-Der’den İftar Programı

Ses-Der’den İftar Programı

Solhan Kültür Sanat Eğitim Yardımlaşma ve Spor Etkinlikleri Kulübü Derneği (Ses-Der) iftar programı düzenledi.

Ses-Der, Kültür Merkezi bahçesinde iftar programı düzenledi. Programa Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan ve davetliler katıldı.

 

Programda konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş,”Halk oyunları derneğinin Solhan Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Solhan’ımız da voleyboldan, futbola, atletizmden, halkoyunlarına çok çeşitli etkinlikler ilçemizde mevcut. Bu etkinlikler de lokal ve Bingöl sınırları içerisinde kalmayıp özellikle Türkiye de çeşitli ödüllerle, çeşitli başarılarla anılıyorlar. Bu faaliyetlerle uğraşan derneklerimiz olsun, kulüplerimiz olsun mutlaka başarırlar. Bizde onların başarılarına destek olmak, onlarla aynı sofrayı paylaşmak, onların yanında olduğumuzu göstermek için bu iftar programına katılmış bulunuyoruz. Bu programında iftar yemeğini hazırlayan emeği geçen başta derneği başkanı Enver Üçkaç beyefendi olmak üzere bütün herkese teşekkür ederim, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”dedi.

 

Ses-Der Başkanı Enver Üçkaç,”Düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılan başta Kaymakam Sayın Fatih Okumuş’a, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Doğan’a ve değerli katılımcılara teşekkür eder, saygılar sunarım.”dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum