Advert
as

Minibüs Ata Çarptı: 6 Yaralı

Minibüs Ata Çarptı: 6 Yaralı

Solhan’da minibüsün aniden yola çıkan ata çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yalandı.

İlçemiz Boğlan Mahalle çıkışında bulunan yeni kavşakta bir minibüsün yola çıkan ata çarpması nedeniyle meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 23.00 sıralarında Bingöl-Muş karayolu Boğlan Mahallesi Derela mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bingöl yönünden gelip, Muş ili istikametine giden Ziyadin Igdır yönetimindeki 34 KJ 4980 plakalı minibüs, Boğlan Mahallesi Derela mevkiinde yapılan yeni kavşakta aniden yola çıkan ata çarptı. Meydana gelen kazada, araç sürücüsü Ziyadin Igdır, araçta bulunan Bayram, Kıymet ve Zinnet Uluğ ile Kader Igdır ve Ahmet Yasu yaralandı.

Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslar tarafından Solhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazada at telef oldu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum