Advert
as

Jandarma ve Emniyetten, Drone Destekli Denetim

Jandarma ve Emniyetten, Drone Destekli Denetim

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Trafik ekipleri yol üzerinde drone ile trafik denetimi yaptı.

Solhan İlçe Jandarma trafik ekibi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekiplerince drone destekli trafik denetimleri yapıldı.

Kontrol noktasına konuşan İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş,”İçişleri Bakanlığımız bu yıl trafik kazalarını en aza indirme, sürücüler nezdinde farklılık, farkındalık oluşturma düşüncesiyle valiler, kaymakamlar, il emniyet müdürleri, il jandarma komutanları ve diğer personelimizle bütün yollarda yapılan uygulamaların denetlenmesi yönünde talimatlar verildi. Emniyet kemerinden aşırı hıza yorgunluktan alkollü araba kullanmaya kadar veya bakımsız araçla yola çıkmaya kadar birçok hususta dikkat çekmek üzere biz de seyrüsefer halinde olup batıdan doğuya doğudan batıya Solhan’ı kullanarak geçen sürücülerimizi denetleme uygulamaya noktasından şuan denetliyoruz. Arkadaşlarımızın hem yaptıkları uygulamaları ile ilgili kanaat getirmiş oluyoruz. Hem de vatandaşlarımızla bu konuda duyarlılık ve farkındalık oluşturmak üzere hasbihal ediyoruz. Bu vesileyle Ramazanı Şerifinizi tebrik ederim.”dedi.

Emniyet Müdürü Fuat Panavur ise,”Kaymakamımızın da belirttiği gibi satın İçişleri Bakanlığımızın trafik konusundaki hassasiyetini hepimiz biliyoruz. Trafik kazalarını ve trafik kazalarındaki ölüleri ve yaralanmaları en aza düşürmek için yurt geneli geniş çaplı uygulamalar yapılıyor. Tabi bu uygulamalar yapılırken ülke amirlerimiz başta olmak üzere diğer kamu görevlilerimizle sorumluluk personelimiz tarafından bu uygulamalar denetlenmektedir. Buradaki amacımız İçişleri Bakanlığımız belirttiği gibi kazaları en aza indirmek ve olan kazalarda da can kaybını ve mal kaybını minimum seviyeye indirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bende Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum, saygılar sunuyorum.”dedi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum