Advert
as

Asmakaya Köy İmamı Kaza Geçirdi

Asmakaya Köy İmamı Kaza Geçirdi

İlçeden köye giderken kontrolünü kaybeden Asmakaya Köy Camii İmamı Muhammed Özcan, kaza yaptı.

Asmakaya Köy Camii İmamı Muhammed Özcan, İlçeden köye giderken Elmasırtı Köy mevkiinde kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

 

Kaza, Elmasırtı Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Solhan’dan, Asmakaya köyüne giden İmam Muhammed Özcan(21) yönetimindeki 06 LMC 22 plakalı araç,  Elmasırtı köy mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu şarampole yuvarlandı. Olay yerine yakın köylülerin ambulans çağırmasıyla Solhan Devlet Hastanesine kaldırılan Özcan, daha sonra Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan Özcan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum