Advert
as

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından Atatürk Ortaokulu’nda, karne dağıtım töreni düzenlendi.

Solhan'da 2018- 2019 Eğitim- Öğretim yılının tamamlanmasının ardından karnelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Solhan’da Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 7 bin 600 öğrenci karnesini alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Öğrenciler 17 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak.

İlçemizde 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkan Vekili Yavuz Çavuşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Okul Müdürü Nurullah Azak, öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

Atatürk Ortaokulu’ndaki Karne dağıtım töreninde öğrencilere belgeleriyle birlikte çeşitli ödüller verildi.

 

Karne töreninde konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş, “2018-2019 eğitim öğretim yılı huzurlu bir şekilde bitti. Gözlemlediğim kadarıyla nispetten başarılı bir şekilde sona erdi. Eğitim sürecini Nurullah hocam güzel sunumuyla bizleri aydınlattı. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Tatil, boş oturup televizyon kumandası saplayıp telefonla sağa sola mesaj yetiştirmek değildir. Tatil; bir oyundur, eğlencedir, kitap okumadır, ziyaret etmedir, gezmedir. Bunun dışında mutlaka mevcut derslerimizden, önümüzdeki derslerimizden kopuk bir şekilde yaşamama adına bazı dersleri tekrar etmek, bazı derslerle ilgili romanlar veya hikaye okumak gerekir. Mesela edebiyattan ve tarihten kopmama adına tarihi romanlar okunabilir. Yani tatilde okumak, gezmek, eğlenmek, dinlenmek faydalı olacaktır. Önümüzdeki 2019 eğitim ve öğretim yılında inşallah başarılı bir süreç olur. Hepinize teşekkür eder sevgiyle saygıyla selamlıyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum