Advert
as

Solhan İHH’dan Karne Hediyesi

Solhan İHH’dan Karne Hediyesi

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, her eğitim öğretim döneminin sonunda başarılı yetim öğrencileri ödüllendiriyor.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanı olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, eğitim alanında da çalışmalarına devam ediyor. Solhan İHH, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin tamamlanması ile her eğitim öğretim döneminin sonunda olduğu gibi başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Gerek ilçede ve gerek ilçe dışı yardımlar ile sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında eğitim alanında yaptığı faaliyetlerle ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan İHH Solhan Şubesi, her eğitim öğretim dönemi sonunda olduğu gibi 2018-2019 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tamamlanmasıyla başarılı öğrencilere hediyeler dağıttı.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısının tamamlanması sebebiyle Solhan İHH,  faklı okullarda ve seviyedeki başarılı 60 öğrenciye karne hediyesi ulaştırdı.

Karne hediyesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç: “Her eğitim-öğretim döneminin sonunda özellikle başarılı yetim kardeşlerimiz olmak üzere faklı okullarda ve seviyelerdeki öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Hamdolsun bu dönemde 60 kardeşimize ulaştık. Başarılı öğrenci kardeşlerimizin şahsına özgü hediyelerini sınıf öğretmenleri veya okul idarecileri aracılığıyla kardeşlerimize takdim ediyoruz. Hediye olarak, dini ve eğitici kitaplar belirledik.

Çünkü okumak; ilk emir, ilk farz, vahyin ilk ifadesi… İnsanoğlunu özgürleştirir, özgünleştirir ve özelleştirir. Öğrenci kardeşlerimize ulaşmamızı kolaylaştıran okul idarecilerine, sınıf öğretmenlerine kitapların temininde bize katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimize hayırlı ve huzurlu tatiller diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum